Yes, så er der rabarber fremme. De skulle selvfølgelig bruges i en kage. Jeg har her kombineret dem med blåbær, men dem kan du bytte ud, hvis du lyster
Skeen ligger i skuffen. Du tager den op og går hen mod gryden. Med rystende hånd fører du skeen ned mod den varme gryde, samler suppen op og fører skeen mod munden
Jeg trængte også bare til at prøve noget andet end de tidligere år, så jeg har eksperimenteret lidt med en såkaldt "upside down cake" som trods den store popularitet i det sydlige USA oprindeligt stammer fra den Franske "Tarte Tatin" som er en tærte med karameliseret æbler og butterdej på toppen som vendes efter bagning
Alternately add the dry ingredients to the wet ingredients with the milk in three parts, stirring just until combined and scraping down the sides as necessary
The cake must cool down before removing it from the pie pan and adding the next portion. When the three cake layers have cooled down, you are ready to put the cake together
Press biscuit mixture into the bottom of the pan, patting it down with a spoon. I was recently invited to participate in a dessert challenge by Nespresso and Kokkedal Castle
Cool down the macaron shells and fill them with lemon icing. Todays Lemon Macarons Recipe is enough for 30 medium macarons filled with my favourite lemon curd icing – zingy, chewy and fresh
En gasgrill fra australske BeefEater from down under – mere om den på et senere tidspunkt. Foråret er over os, i følge kalenderen – termometret siger noget andet
Stedet er meget ‘down to earth’ og her kan du få hummus på mange forskellige måder. Dette indlæg har lagt i mine kladder i en del måneder, og da jeg ved, at der måske er mange der skal til New York her i sommerferien, har jeg endelig taget mig sammen til at gøre det færdigt
When they are finished let them cool down on a wire rack. I bake them for 6 min at 190°C/375°F, turns the baking plate and turns down the oven to 150°C/300°F and bake 10 min
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.