Disse muffins er gode den dag de bliver bagt – men de er bestemt også lækre dagen efter. Bananerne til bananmuffins ligner jo i virkeligheden heller ikke en sydhavs delikatesse
Fyld muffinsformene halvt op med dej. 20-24 muffins. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 125 gr revet marcipanog. 95 gr boghvedemel, 75 gr majsmel og 130 gr rismel). 200 gr frosne bær fordeles i muffinsformeneog der fyldes op med resten af dejen. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 125 gr revet marcipanog. 95 gr boghvedemel, 75 gr majsmel og 130 gr rismel)
Marcipanmuffinsmedchokoladestykkerog æble, toppet med kanel og hakkede mandler på toppen. Fordel så æblemassen i muffinsformene oven på marcipanen- ogchokoladestykkerne
Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke. Selvfølgelig kan de også sagtens spises på andre tidspunkter eksempelvis til morgenmad med lidt frugt til
Små lækre muffinshapsermed chokolade, banan og kokos. De er også gode at have med på madpakken som en lille dessert, men at det stadig er sundt og lækkert
Du må gerne tage nogenmed hjem, så kan vi to bage Blåbær Muffins. Det passer med ca. I lørdags til søsætning af Imme Sejr, fik lillebror en blåbær kage, og han har ikke talt om andet siden
Og så har vi jo stadig haven fyldt med dejlige rabarber, så det var altså der valget faldt. I den forbindelse, har muffins altid været en klassiker i min lille verden, de må siges, at have nogle rigtig gode fordele, ud over potentiale for at smage fantastisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.