Skær melonkødet fri af skallen og skær det i tern, fjern kernerne hvis der er mange af dem. Salaten skal spises straks den er færdig, for melonsalatmed dressing bliver hurtigt vandet og slatten
F. o. r. m. k. i. n. g. h. a. l. v. d. e. u. s. t. j. ø. b. æ. ,. c. q. y. D. p. å. f. M. O. K. S. (. ). J. R. 2. 1. E. H. 5. ½. /. 4. -. é. P. V. B. A. w. I. C. T. ". 0. ) g
I dag har jeg tilberedt denne salatmed kylling og pesto. Grøntsagerne er også blot bud på en sammensætning, men igen er du masterchef i dit eget køkken og grøntsagerne kan nemt skiftes ud med andre grøntsager
Server dressingen ved siden afsalaten. Indsendt af. Tilsæt citron, og smag til med salt og peber. Hak mandlerne groft, og rist dem gyldne på en varm pande
Vegetarisk (vel egentlig vegansk, ret mig hvis jeg tager fejl) ogmed masser af god energi. Jeg får det så rart indeni, når jeg gør noget, som jeg ved min krop har rigtig godt af
Og så måtte de små jo i blød så jeg kunne få brugt resterne, uden at salaten kom til at ligne den jeg lavede i går med rødkål og nektariner alt for meget
smag til med salt, peber ogcitronsaft. Det her er en fantastisk lækker sprød salatmed rejer og varmrøget laks, som er værd at nyde sammen med et kold glas rosévin
Fordel salaten på et fad, fordel de afkølede rodfrugter ovenpå salaten. Skær fetaen i tern (medmindre den allerede er det) og fordel den øverst på salaten
Rødkålssalatmed nektariner, persille og hasselnødder. Råkost med fennikel og linser. Medaljer. Kom den grønne salat på et fad, I en skål blandes cherrytomater, agurk, forårsløg og vindruer
Køl dem herefter hurtigt af under kold vand. Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.