J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. -. N. ). D. K. (. 3. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
Og da det har været så koldt det sidste stykke tid, tænkte jeg, at denne uges madplan og tema skulle gå til varmende retter for at (forsøge at) bekæmpe den kolde vinter udenfor – det kunne jeg i hvert fald godt bruge
Kartoffelsuppe er en af de mange retter, som kan laves på mange forskellige måder. Man kan f. eks. lave den som en klar suppe, men jeg kan bedst lide, når den er blendet og cremet
Dette er en lækker, cremet og mild suppe, som er ultranem at lave. Det er en god idé at bruge frisk timian til suppen, da det giver den allerlækreste smag
Skræl kartofler, porre og fennikel. Skær herefter i mindre stykker. Sauter nu porre og fennikel i lidt olie med koriander, tag en skefuld af blandingen fra til pynt, og kom så kartoffel og bouillon ved
Kartofler indeholder færre kalorier og flere vitaminer end ris og pasta. De er sunde, billige og mættende, men desværre er forbruget af kartofler faldende i Danmark
Sommervejret er fraværende og jeg har haft mere lyst til at tænde op i brændeovnen og spise suppe, end jeg har haft lyst til at ligge på stranden og drikke kolde drinks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.