Fordel i en tupperware med bagepapir, eller form små kager med hænderne. Karamelbund med crunch og drømmetopping med fantastisk smag fra vanilje og kokospalmesukker
Har længe kunne tænke mig at afprøve cookies i dehydratoren, og nu blev det med mango. Kør dem i food processoren med resten af ingredienserne på nær boghvedeog den ene portion kokosmel
Så selvom det er fristende, så er disse kager virkelig ventetiden værd. Mandelmel, kokosfibermel, fiberhusk, bagepulver og kakaopulver blandes sammen i en anden skål og sies langsomt i chokoladeblandingen mens der fortsat piskes
Indlægget Sund marcipan – uden sukker, gluten eller laktose blev vist første gang den Foodbaby. Harvard University (2015) – Glycemic Index and Glycemic Load for 100+ foods (27. _index_and_glycemic_load_for_100_foods. Saudi Medical Journal, 2002
Selv er jeg ikke så vild med den sukkerfri glasur og vælger derfor helst en cream cheese topping. Fordeles udover kagens top og kanter med en dejskraber
Og så kan den customizes lige som du ønsker medforskellige nødder, krydderier og citrusfrugter. Først lavede jeg hans pinje-daddel-grape kage, og erstattede halvdelen af pinjekernerne med mandler, og grapen med appelsin
gluten, laktose, sukker, æg og mange af opskrifterne er derforogså veganske. Forleden dag inspirerede Ine mig med en ganske interessant norsk blog, friekaker
Det kan man åbenbart ikke gøre med sukrin melis, ogderfor “forsvandt” min hvide overflade. Jeg var simpelthen kommet til at lave nogle lækre, tykke, kakao cookies, med en sprød overside og en blød midte – lige som jeg aller bedst kan lide det
Hele forklaringen på, hvorfor jeg gør det, samt hvorfor jeg anbefaler den – særligt til flødebollerne, kan du læse mere om i mit tidligere opslag medsukkerfri karameller
D. u. s. k. a. l. r. ø. e. d. j. n. é. t. g. f. b. o. H. i. p. å. æ. ,. m. v. /. h. y. B. A. 4. 6. %. (. ). F. N. M. c. 1. 2. 5. 0. -. q. w. P. T. +. Æ. S. '. 8. V. 3
De her er simpelthen så lækre og kan laves med mange forskellige smagsvarianter. Jeg lavede dem med peanut butter og fandt egentlig ud af, at de var overraskende lette at lave
Du kan selvfølgelig også lave dem med hvedemel, så er de bare ikke glutenfri længere. Hvis den slasker ned i skålen med det samme, er den for våd, hvis den bliver siddende længe på din ske, er den for tør, men hvis den lige bliver siddende et sekund eller to på skeen, før den glider ned i skålen igen, så er den perfekt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.