3-7 %. • Svinekød med lav fedt indhold 3-7%. 20-40 g protein pulver afhænger af kvaliteten (jordbær eller vanilje). 50 g dansk hindbær frost (hvis du køber udenlandske hindbær er det vigtigt de får et opkog inden brug og så kan det være nødvendigt at tilføje 3-4 isterninger dertil). 20-40 g protein pulver afhænger af kvaliteten (jordbær eller vanilje). 50 g dansk hindbær frost (hvis du køber udenlandske hindbær er det vigtigt de får et opkog inden brug og så kan det være nødvendigt at tilføje 3-4 isterninger dertil)
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Efter et par forsøg lykkedes det for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
1-2 spsk olivenolie. 1-2 spsk olivenolie. Hummus her – hummus der – hummus alle vegne pt. No wonder why – det smager sindsygt lækkert og er multifunktionelt
"Hov. det vidste jeg ikke". Kender du det der med, at man altid har bagt kartofler ved at skære et ordentligt kryds midt i kartoflen, pakke den ind i sølvpapir og derefter bage den i en lille times tid
Denne opskrift tager udgangspunkt i min favoritopskrift på pandekager fra Buddhas Brownies, som jeg har brugt igennem flere år nu, men jeg har valgt at erstatte noget af hvedemelet med boghvedemel fordi jeg virkelig elsker den søde, lidt nødde-agtige smag det giver
En jordbærtærte er og bliver et hit. Især om sommeren, hvor kagen kan pyntes med danske jordbær. Jeg kan ikke komme i tanker, om en bedre måde at spise jordbær på
Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
2015-02-27 09. 600 gram hakket øko-oksekød. Vend rødbedeskiverne i olivenolie og salt, og steg dem i ovnen i ca 20-25 minutter, til de er sprøde. 600 gram hakket øko-oksekød
Pisk kikærtevandet med en el-pisker eller køkkenmaskine. 150-200 g flormelis. (Det tager 5-10 minutter, selvom der står 2 minutter på pakken). 150-200 g flormelis
1 - 1 1/2 cm. Bages ved 200 grader i 10-12 min. Pebernøddebagning var en elsket tradition i min barndom. Jeg har derfor længe tænkt på at finde en glutenfri opskrift, så traditionen kunne videreføres i mit eget hjem
Hummingbird kagePerfekte lagkagebunde hver gangPublished On 2015-11-02Preparation Time 15mCook Time 40m Total Time 55mAverage Rating 5 Based on 2 Review(s) 4 æg
, som man ellers plejer med flødeis, så opskriften her er ekstrem nem at gå til. i fryseren, før den er klar - har man en ismaskine, så fylder man selvfølgelig bare massen på som man plejer
40-50 gram gryn (eller hvor meget du nu spiser). 2-3 æggehvider. Start med at bringe 40-50 gram glutenfri havregryn i kog med 2-3 dl vand. emailprint 40-50 gram gryn (eller hvor meget du nu spiser). 2-3 æggehvider
-. -. -. -. -. -. D. e. r. m. a. n. g. å. d. t. l. v. ,. o. h. f. i. s. p. j. u. J. æ. b. ø. y. k. M. 2. 0. 1. 3. O. c. ). S. 5. I. A. H. G. 4. E. R. ". (. P. V. l g
Der er ingen tvivl om at kammuslinger er en af min favorit forretter/hovedretter - og jeg elsker dem på min fars usunde måde Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.