L. i. d. t. n. r. ø. m. e. l. s. o. g. v. f. k. a. I. h. -. S. u. y. ,. p. 5. 3. 0. æ. J. 7. F. j. D. b. å. c. w. ". G. U. E. N. 1. H. 8. (. ). T. A. K. W. V. 4. R. /. M. O. B. Å
Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Herhjemme er vi ihvertfald helt vilde med gulerodssuppen – som både er en god måde at få en masse grøntsager på, og så er den fyldt med masser af smag og krydderier fra blandt andet ingefær, spidskommen, hvidløg og cayennepeber og smager virkelig dejligt
Olivenolie. Olivenolie og smør. Sæt “spyddet” ovenpå og gå i gang med at klargøre kyllingen. Overhæld opstillingen med olivenolie og gnid fuglen ind i frisklavet kryddersalt af finthakket timian og rosmarin, groft salt og fintrevet citronskal
Jeg har anvendt lakrids ekstrakt fra Urtegaarden og det fungerer super godt. Der findes sikkert mange andre gode former for lakridspulver der snildt kan anvendes
N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 7. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
Jeg bager verdens bedste kanelsnegle. Og det bedste. Intet mindre. "Hemmeligheden" er den lange hævetid. Hvis du er akut kage-trængende skal du finde dig noget andet at bage - de her er først spiseklar ca 2½ time efter du går i gang
Måske det ikke er fast inventar i dit køkken - men det er det nærmest i mit. Derfor har jeg her til formiddag fået bagt en hel bradepande med brownie, da det simpelthen er verden bedste og ikke mindst nemmeste opskrift
Tænd ovnen på 175 grader. Smelt smørret. Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i æggesnapsen sammen med smørret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.