Jeg har langt om længe fået en dreng som endelig vil spise rugbrød og allerhelst medleverpostej på. Opskriften er min mors og den er lavet med udgangspunkt i en opskrift fra hendes gamle gamle bog fra Martha-Kursus
Faktisk kan opskriften også laves med andre svampe, f. Hvis man ikke er så stortspisende, kan man måske godt nøjes med det som hovedret, med lidt grønt til
-. d. e. t. r. a. l. J. g. h. æ. n. f. y. s. i. ,. b. m. v. p. o. j. k. ø. å. u. ”. C. P. D. O. 4. 0. 3. (. ). 2. 1. ". 5. c. B. M. N. S. T. H. 7. G. E. A. a l
Og glæder mig til lasagne medhjemmelavet pasta. Vi har i noget tid gået og talt om, at vi skulle have os en pastamaskine, men har egentlig ikke prøvet at lave hjemmelavet pasta selv
med lidt frisk timian. en baconskive ovenpå. 375 g svinelever125 g spæk1 stk løg1,5 spsk hvedemel1 stk æg2,5 dl mælk1 tsk salt0,25 tsk peber10 stk skiver bacon evt. 1 Kør lever, spæk og løg en til to gange gennem en kødhakker afhængig af, hvor grov leverpostejen skal være. 2 Rør mel, æg, mælk og salt og peber i farsen. 3 Hæld leverpostejfarsen op i to ovnfaste skåle a ca. 5 Bag postejerne i ovnen ved 180 grader til de er lysebrune og gennembagte. 9 Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej. 10 stk skiver bacon
Hjemmelavet Salatpizza medBaconog ÆgIngredienser. Jeg brugte en af mine hjemmelavede pizzabunde fra fryseren (se her), men du kan også bruge en hjemmelavet bund eller en bund fra køleren i supermarkedet
Salt og Peder. 1. Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. 2 skær din avocado i strimler. 3. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Æ. g. e. m. u. f. i. n. s. d. b. a. c. o. h. p. B. y. M. F. r. 1. 6. ,. 2. 0. 5. N. C. t. H. v. æ. k. ø. l. I. j. –. D. å. -. (. ). K. J. 9. 4. ½. 3. z. ’. S. P. º. T. w. G. L. R. y g
S. v. a. m. p. e. t. C. h. i. g. n. o. s. u. r. b. c. B. y. M. d. f. F. 1. 7. ,. 2. 0. 5. …. l. å. k. j. æ. J. ø. H. –. D. E. O. (. ). 6. *. ½. L. R. ’. T. w. G. P. e g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.