Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 10 Opskrifter
Mine Favoritter
Blomkålshummus / Cauliflower hummus

Blomkålshummus / Cauliflower hummus

J. e. g. n. u. p. d. o. s. k. r. i. f. t. h. M. a. m. v. b. F. l. å. æ. y. ø. ,. D. 1. 4. 2. S. c. /. O. H. T. 6. 0. B. -. 5. L. j. K. R. I. w. C. W. (. G. ). V
Pesto

Pesto

Jeg har i årenes løb fået ret mange komplimenter for min pesto. Folk har spurgt mig hvordan jeg laver den og hvad "hemmeligheden" er
Gulerodssuppe

Gulerodssuppe

Denne gulerodssuppe lavede vi for et par dage siden og det er en af mine absolut yndlingssupper. Jeg bliver i søndagens orange tema
Rugbrøds bruchetta

Rugbrøds bruchetta

Se lige hvilken lækker frokost min søde au pair Katrine tryllede frem igår. En super lækker (og lidt sundere) variation over den klassiske bruchetta
Stemning fra køkkenet....

Stemning fra køkkenet....

SofieW15. nov. 2012 kl. 19. 31Hej Ulla. Det ser supergodt ud. Dejligt med indlæg, selvom jeg ikke har kommenteret så meget, så er jeg vist blevet helt afhængig af din inspirerende og energigivende blog
Fra sommermad til efterårsmad

Fra sommermad til efterårsmad

  Selvom vi lige har haft 4-5 fantastiske dage med over 20 grader, så er det nu ved at være officielt
Meatza med to forskellige toppings

Meatza med to forskellige toppings

I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. z. f. o. ø. s. n. k. i. h. u. P. æ. T. y. ,. -. O. U. S. A. N. D. G. H. p. '. J. b. (. ). 3. 0. c. x. 1. 5. E. B. 2. é. F. L. 4. /. R. 6. 8. Y. w. M. Z. q
Blomkålspizza

Blomkålspizza

P. a. r. m. s. k. i. n. e. ,. t. ø. d. o. p. l. g. c. h. u. O. f. z. v. S. b. T. å. j. H. B. é. (. ). 2. æ. 4. -. J. Å. y. A. 8. 0. 5. M. w. L. I. '. Y. D. 1. /
Avocadosauce

Avocadosauce

Denne kolde avocado sauce/dressing laver jeg rigtig tit. Den er super lækker til fisk eller ovenpå brune ris
Bagt laks med gulerødder og salat

Bagt laks med gulerødder og salat

Der findes ikke en ret så simpel og lækker som bagt laks. En hel lakseside op i et fad, krydr med citronsaft, salt, sort peber og rosa peber og bag i 15-20 minutter - et voila