Denne ret er indiskisin karakter uden at tænke iregioner. Skaf de bedste basmitiris, din lokale inder-pakistaner kan levere (fx ‘Tilda’), og sæt over til to personer
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, friskspinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Nem og hurtigopskrift, hvor man nemt kan tilføje det fyld man har lyst til. Jeg bruger ofte pandekagen til aftensmad – men den er også super lækker i madkassen dagen efter
Hvis jeg skulle vælge et yndlingskøkken, ej okay ét vilmuligvis være umuligt, men hvis jeg skulle sige én af minefavoritter, så er det helt klart indisk
“, hvorefter du vælger mellem ‘slapper bare af‘, ‘hverdagstrylleri‘ eller ‘fest og flammer‘, hvor erfaren du er i et køkken (rookie, rutineret eller champ) og tilsidst, hvor lang tid du har til at lave maden
Det skete en torsdag aften, i form af denne lækre spinat/hytteost tærte. Vi er blevet enige om, at der laves alt for lidt tærte herhjemme - så det måtte der laves om på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.