Kagerne har en fin størrelse, smager godt af mango, har dejlig mange ingredienser at se og tygge på, samtidig med at de er bløde og alligevel knasende, men uden at ligne knækbrød
Personligt mener jeg dog ikke, at du får en lige så cremet og fast konsistens, som hvis du laver den med Fiber Sirup – som mine flødeboller er lavet med
Husk du kan gøre dit arbejde nemmere, ved at komme lidt kakaosmør i chokoladen, så den bliver lidt mere flydende, ogdermed lettere at fordele på din frosne is
Kagen fik en fin tekstur, en smule tung men alligevel med en vis luftighed. Jeg fandt fin tilfredsstillelse heri, men hvis man er vant til en normal drømmekage, så har denne slet ikke den samme sukrede og fedtede fornemmelse
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Og så blev der plads til at eksperimentere med en lille raw is, som faldt vældig godt i min smag. Og så har ingredienserne de fordele at de er lavglykæmiske, og altså giver et langt mindre udslag i blodsukkerniveauet end andre oplagte alternativer
Det kan man åbenbart ikke gøre med sukrin melis, og derfor “forsvandt” min hvide overflade. Meningen er nemlig, at når man vender sine kager i flormelissen, så bliver det siddende og laver krakker i overfladen
Rabarber er virkelig lækre og smager fantastisk, især i desserter og bagværk. Hvis det er en stor banan, kan du tilføre lidt ekstra mandler/kokosmel/havregryn, for at din crumble bliver tilstrækkelig fast i konsistensen
Som variation kan du også lave disse lækre chokolademuffins uden toppingen, evt toppe dem med en lækker dadel/kakao/kokos glasur, eller komme lidt mere chokolade i dine muffins
Bland mandelmel med vanilje og salt. Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde både. Fjern sten fra dadlerne og blend dem sammen med margarine/kokosolie og mandelmel til en blød masse
Resten af ingredienserne hældes i skålen og det hele piskes sammen medelpiskeren. Opskriften her giver nogle lækre, bløde og søde vafler, der smager helt fantastisk
Denne opskrift er taget direkte fra vores traditionelle Daim iskage, hvorefter jeg har erstattet sukkeret med sødemiddel og den hjemmelavet ismed en færdiglavet sukkerfri vanille- eller jordbæris (her brugte jeg Wauw is)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.