Tiden til hjemmelavet julekonfekt er i gang, og fyldet i disse chokolader er simpelthen perfekt. Karamelcremen vil også kunne bruges til andre desserter, husk den passer bedst til en kraftig mørk chokolade der kan give det søde noget modspil
Disse cupcakes er inspireret af det danske magasin Cupcake Heaven. Karameltecupcakes med citroncreme pyntet med karamelperlerOpskriften giver 8-10 cupcakesCupcakes 1 dl vand (lige lidt mere, da tebladene suger lidt af vandet)2-3 tsk løs karamelte (i tesi)120 g hvedemel40 g flydende margarine140 g sukker1,5 tsk bagepulver1 tsk vanillesukker1 pisket æg (stuetemperatur)Citroncreme 75 g Palmin (stuetemperatur)75 g smør (stuetemperatur)3 spsk citronsaft1 spsk mælkCa
Efter adskellige forsøg er det nu lykkedes. Den mest perfekte citronkage er blevet bagt. Min lillesøsters kæreste, Kim, er meget glad for citronmåne lignende kager, og vi er enige om, at denne variant er absolut den bedste til dato
Jeg har skrevet om mine nedarvede opskrifter før, det er en fryd - hver gang. For de er afprøvede i generationer og så minder det mig om hvad jeg kommer af