Sprød bacon. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprødeog gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 li Sukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler ogkogte gullerødder. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
Form farsen med en ske og steg dellerne et par minutter på hver side, så de bliver sprøde. De er saftige indeni ogsprøde udenpå, præcis som en delle skal være, og så er de nærmest lige så gode kolde dagene efter
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
The post Lynlækker torskmed porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – noglemed banan, noglemed grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Men nogle gange har man bare travlt, og man vil alligevel gerne have et flute med lækker smag. De kan også sagtens fryses ned og bliver sprødeog lækre, når de lunes i ovnen efterfølgende
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne ogsprøde. Og det er synd, for den smager nemlig virkelig godt, er super sprød, har den fineste røde farve og er rig på både jern, c-vitaminer og kostfibre
Noget så simpelt som løgringe, super sprødeog lækre. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
Tør kartoflerne af i en rent viskestykke, og vend dem herefter med citronsaft og krydderier i en skål – masser krydderierne ind i kartoflerne med hænderne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.