N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Sundhed er balance, og balance handler om at spise det du har lyst til med god samvittighed. Det her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt
- endda de bedste af sin slagsAltså lige efter Slotsbagerens version naturligvis (Til de af jer, som ikke kender denne lækre bager, så er Slotsbageren er en lille bager her i Aalborg, som ganske enkelt laver de lækreste, største og blødeste chokoladeboller, og denne variant er ret tæt på et perfekt match)
Jeg bager verdens bedste kanelsnegle. Intet mindre. "Hemmeligheden" er den lange hævetid. Hvis du er akut kage-trængende skal du finde dig noget andet at bage - de her er først spiseklar ca 2½ time efter du går i gang
Så smuk, så lækker og slet ikke så svær at lave. Det må da vist være en win-win-kage. Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
1. Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål. 2. Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg
Denne hindbærmoussekage smager himmelsk. Jeg har længe haft lyst til at lave noget med hindbærmousse, men jeg kunne ikke helt knække koden til, hvordan det skulle lade sig gøre
1. Tænd oven på 175 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har)og sørg for at den er godt varm. Start med at hakke dine nødder (gerne lidt groft) og put dem i en skål
Det kan godt være at jeg er en brød-pige, men jeg elsker også kage, og især cookies. De må meget gerne være sprøde og crunchy i kanten men bløde indeni
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.