E. n. s. a. d. k. g. e. m. æ. b. l. r. o. ø. p. å. t. K. f. D. B. ,. i. u. j. h. v. I. J. y. (. /. 2. 0. 1. 3. -. #. S. L. T. O. 4. 5. 6. ½. ). P. M. H. N. c
Gourmet ris a la mande, moderne ris a la mande. (6-8 små portioner). Hvorfor skal ris a la manden altid serveres i en stor skål, hvorfor kan den ikke anrettes pæn og æstetisk
Wok-mad er god mad, og jeg elsker når maden får et rigtig orientalsk udtryk. Denne ret indeholder en række asiasiske elementer, og hvor kinesisk den er, det kan nok diskuteres, men øst-inspireret er den i hvert fald
Så ebber alt julehalløjjet mod enden, og jeg håber, at I alle har haft nogle rigtig gode juledage. ) Jeg mangler lige en julefrokost i dag, og så rør jeg ikke and, steg og brun sauce i endnu et år
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Is til 12 personer8 pastauriserde æggeblommer150 g flormelis2 tsk vanille4 spsk cognac400g toblerone1 liter piskeflødeÆggeblommerne piskes luftige med flormelisen
Hjemmelavet is med Daim. En favorit is herhjemme. Hvis isen laves til gæster bruger. jeg en Jelloring fra Tupperware, så isen bliver rigtig flot – men man kan