i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. r. t. s. u. p. m. o. g. h. å. d. a. l. b. k. y. -. f. K. ø. ,. v. æ. J. j. U. C. H. 2. 5. 0. 1. 4. c. ½. F. S. 3. T. R
Den bliverserveretmed nye kartofler, lidt grønt i form af nylavet agurkesalat og gulerødder. Det bliver en citronog oregano kyllingmed et pift af hvidløg
Kyllingmed fyld af perlebyg, citronogrosmarin. Citronskallengiverfriskhed, løg, hvidløgogrosmaringiver en dejlig smag til kødet – alt i alt en lækker fredagskylling
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.