Kødboller i tomatsauce
TildeMa(d)
TildeMa(d)
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kødboller
  • 500 g hakket oksekød 3-7 %
  • 1 mellemstort løg, fint hakket
  • 1 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 1-1,5 dl brødkrummer eller rasp
  • Frisk basilikum og frisk rosmarin
  • Salt, sort peber og chipotle
  • 40 g Scamorza ost, i små tern
  • Tomatsauce
  • 1 glas mosede tomater fra Årstiderne
  • 1 stort løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk rørsukker
  • 1 dl mælk
  • 2,5 dl vand
  • Oregano
  • Masser af frisk basilikum
  • Salt og peber
  • Parmesan

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.