Det er dejligt vejr udenfor, og det er ved at være rabarbersæson nu, og det skal jo fejres meden skøn og ikke mindst nem kage med rabarber, marcipan og hakkede mandler
En rigtig dejlig rabarberkagemeden god smag af rabarber (selvfølgelig), kokos og marcipan. Jeg havde surfet rabarberkager på nettet og endtemed at tage udgangspunkt i en opskrift, jeg fandt hos Mad & Bolig Jeg ændrede dog på den undervejs og nedenstående får I min version
Bland hvedemelet sammenmed bagepulver og sigt halvdelen af melet i æggemassen. Kom lidt æggehvide i af gangen indtil det får konsistensen, som det marcipan man køber
Her serveret med "hurtig ævlekage" og dadelkugler (sunde havregrynskugler). Sund og hurtig "æblekage". Det er uden sukker, meden masse mandler og så smager det næsten ligesom marcipan
En gang i mellem skal det gå hurtigt, så her får du enfisketallerken i fast food version. Rødløget snittes i tynde skiver og smides i en skål med hvid balsamico
Når løgene begynder at blive blanke (ikke brune) tilsættes champignon og svitser med. Når de har "smidt lidt af deres vand" og er blevet dejligt bløde og lækre, tilsættes madlavningsfløde, som lige bobler med et øjeblik
Derefter knuste jeg nogle af mine hjemmelavede kys og spiste dem sammenmed stor fornøjelse. Jeg følte mig så heldig igår da jeg fandt en flot bakke jordbær til en flad 10'er, og da jeg om aftenen fik lyst til noget dessert, så vidste jeg straks hvad den skulle bestå af. Efter at have rensetjordbærene, stillede jeg dem i 30 minutter i køleskab med lidt rørsukker over
Burgerboller med sesam - jeg sprang over, hvor gærdet er lavest og købte bollerne. cheddargorgonzola - til dem der kan lide detløg i tynde skiverristede løgketchupremouladesennepCremefraiche dressing
I sidste weekend lavede jeg en særdeles hurtig frokost med lidt kalvekød, jeg havde tilovers samt hvad jeg ellers lige kunne finde i mine køkkenskabe, køleskabet og fryseren
Da jeg skulle igang smuttede der lige lidt hvid chokolade i kagensammenmedden smeltede smør. Mit udgangspunkt var æbler, lidt blåbær fra fryseren og marcipan
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.