Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. Herefter tilsættes løg og hvidløg, som sauteres let, hvorefter spinatten tilsættes
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinatenog det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
E. n. r. i. g. t. l. æ. k. e. a. s. ,. d. h. f. ø. j. v. m. p. o. C. O. S. 2. I. 0. 1. ½. 6. b. c. 4. u. F. å. H. 3. -. T. /. y. 5. P. D. L. 7. V. 8. 9. G
En variation over en klassisk risotto med speltkerner. Spinaten kan enten røres i "speltottoen" lige inden serveringen eller ligges som en "bund" under
Smag til med salt og peber. Kom spinaten i gryden og steg til det er faldet sammen. Svampene hældes i gryden og når de har afgivet lidt væske tilsættes hvidvinen
Put alle de tørre ingredienser i koppen, og bland dem sammen med en gaffel. kagen med vaniljeis. Det er super nemt og hurtigt, og så smager det rigtig godt
Spinat er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og er derfor godt at spise hver dag. Den er virkelig nem at lave og smager sødt og dejligt samtidig med at den er super sund
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.