De her fætre blev altså gode – og nemme er de ovenikøbet også. 3 – 4 personer. Kød og grønt i en pakke og noget man kan lave klar og sætte i ovnen inden man skal spise dem- jeg er fan
D. e. n. h. r. t. o. k. d. b. s. m. å. ,. j. g. a. i. u. l. p. ø. f. R. ". M. y. T. P. S. 3. -. 4. v. (. ). 2. 1. 0. 5. B. K. æ. c. 8. L. 6. 7. 9. A. é
På sticks’n’sushi serverer de de lækreste spyd med kammuslinger svøbt i bacon, som jeg ELSKER og derfor har forsøgt at gøre efter hjemme Jeg købte ti store friske kammuslinger ved fiskehandleren, rørte en hjemmelavet krydderurtesmør med friske krydderurter fra haven og valgte at svøbe kammuslingerne i serranoskinke i stedet for bacon
Kammuslinger på selleripuré og dødstrompeter – up close. Kammuslinger fra én af fiskehandlerne i Hallerne og danske skovduer - så var det blot at komme i gang med at kokkerere
Den kan bruges enten som forret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
Tilbehør, men en dejlig fyldig ret. Kan være en vegetarhovedret med en salat til. Jeg spiser stort set ikke kulhydrat og laver derfor maden fed, de fede ingredienser kan erstattes med mindre fede versioner, hvis man spiser ris, pasta, kartofler, brød etc
Jeg elsker kammuslinger. Vi skulle egentlig ikke have haft kammuslinger i lørdags, men nu lå de lige ved siden af de jomfruhummere, som vi skulle have, så de røg også med i købet
Friske kammuslinger er bare noget af det bedste. Husk at anskaffe dig en langskaftet robust kniv eller en østerskniv, hvis du køber kammuslingerne friske i skal - de kan nemlig være lidt af en udfordring at få ud, når de er levende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.