Denne ret medpastamed kylling ogpesto er helt utrolig enkel og hurtig lige at bikse sammen. Lille K er glad for alt slags pastaogmed denne pastaret kan vi også fint lokke den grønne courgette i ham under en lille hvide løgn om at det er agurk
Kogpastaen. Steg kyllingen og skær i strimler. grøn pesto. Put kylling, pastaog grøntsager i gryden. Bland creme fraiche i en skål og kom i en gryde og varm let
Blendes og Vendes på den kogte friske pasta , top med rejer , squash , pinjekerner og ost. Skær squashen i tern og rist den på meget varm pande i olie ogmed salt
Bland pastamed estragon pesto, frisk bælgede ærter og kylling. Blend estragon i en hurtighakker med pinjekerner, citronskal, saft, revet parmesan og hvidløg
Kogpastaen efter anvisningen på posen. soltørrede tomater og oliven skåret i små skiver. Blandingen skal ikke være helt tør, så læg rigeligt med olivenolie i
Medens saucen tilberedes, kogespastaen, vandet hældes fra, saucen tilsættes sammen med laksen, "Slyng" det hele rundt i gryden, anret i en skål og " vous la"
Serveres medkogt frisk pasta, pesto revet parmesanost og friske cherrytomater. Kyllingeinderfiletterne lægges i et smurt ildfast fad og krydres med peber
Sæt låg op ryst gryden godt og grundigt, så pastaen kan blande sig medpestoog bacon. I ogmed at pestoen er hovedingrediensen i denne ret, så må der ikke spares på den
Denne pesto smager også godt i ris eller sammen mednykogte kartofler. Kogpastaenog afdryp den. Blend de soltørrede tomater, parmasan, pinjekerner og basilikum
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.