), noglehjemmelavede tortillachips og så denne kålsalat som et sprødt, grønt og friskt element. Det var sådan en aften, hvor jeg gerne ville lave lækker og sund mad, men det skulle ikke tage alt for lang tid
Skal det være nemt og enkelt men stadig frisk og lækkert og ikke mindst smukt og sundt. Da den er meget mild i smagen, passer den super godt til kryderet mad
E. n. s. u. p. e. r. m. o. g. d. l. i. k. a. t. b. v. (. 4. -. 6. ,. å. ). 1. /. 2. f. ø. j. 8. æ. 0. P. Y. N. T. S. R. Ø. D. K. I. h. 5. y. c. H. V. F. B
En super nem lille forret, let aftensmad, til buffet, til madpakken eller you name it. Søde Lene er en sand Master of food, som forkæler os dag efter dag med nybagte boller samt lækre kolde, lune ogvarme retter
Du kan også sagtens lave en portion og have det med på madpakken over flere dage. Varm en stor pande op til middel-høj varme, kom olie på så det præcis dækker bunden i et tyndt lag og steg så dellerne sprøde på panden
Madpakken er dermed reddet, hvis du laver en stor portion. De er saftige indeni ogsprøde udenpå, præcis som en delle skal være, og så er de nærmest lige så gode kolde dagene efter
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Kog vand op og læg risnudlerne i blød (følg anvisningen på pakken). Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes mednogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Der var der lavet portionspakningermed bittesmå, nye danske kartofler. En god måde at gøre det på, at pakke dem ind i bagepapir sammenmed en håndfuld friske krydderurter og en klat smør og bage dem i ovnen
Rul dem sammen fra bredest til smallest. Drys med krydderier efter eget valg. Skær trekanterne ud i halve og læg en cocktailpølse i hver af de 12 trekanter. Bag i forvarmet ovn ved 200 grader varmluft indtil dejen er gylden. evt 1 bæger pasteuriserede æggeblommer
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – noglemed banan, noglemedgrahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.