BøfLindstrøm er en sjov størrelse, det kan næsten kaldes en russisk frikadelle. Den er oprindeligt lavet af Henrik Lindström, en russer der kom til Sverige og lavede en hakkebøf, og vi har spist dem lige siden
Pas på ikke at strække /trække i skiverne – så vil de senere trække sig samme igen. Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon
U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
/. J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. -. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. 3. F. P. R. '. 8. L
rouladen/brødet lidt sammen, hvis du gerne vil have det lidt tykkere. Græsk farsbrød – Det er så skønt med farsbrød – du kan komme hvad som helst i det … næsten … og det smager stadig godt
Græsk farsbrød, farsroulade, forloren hare. Alle sammen hører de til kategorien farsbrød. Farsbrød er – udover at være velsmagende – en nem måde at øge kød på, fordi du kan komme champignoner i, bacon i, hakkede nødder eller hakkede grøntsager
/. B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. -. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
F. a. r. s. b. ø. d. l. v. e. j. g. æ. n. i. t. …. k. o. m. p. f. B. h. ”. N. w. y. D. J. u. ,. (. ). S. c. å. é. A. –. 4. 2. 5. 0. 1. ½. 8. T. U. C. -. V. L. K. 7. 3. I. O. M. H
Hvem kan ikke lide en god bøf med bearnaise sovs og hjemmelavede fritter. Start med at tage bøffer og æggeblommer ud og lad det ligge på køkkenbordet og få lidt temperatur, dette er vigtigt for den senere tilberedning
Til bøf stroganoff. Bøf Strogannof. 1/2 tsk. 1/2 tsk muskatnød. Åh yes – Det her er bare lææææææækert. Når der rigtig skal smovses herhjemme, så er dette en af de populære retter
Farsbrød er en gammel kending her på bloggen, se f. eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.