Hakket Kød

Forloren hare

Hak løget og kom det sammen med kødet, ægget, mælken, havregryn, salt og peber. Baconskiverne lægges på skrå over kødet

Forloren Hare

Bland hakketkød, æg, rasp, vand og bacon i tern med løget, som er revet. Forloren hare m/ Lammekød. 500 g Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt. 500 g Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt

Farsbrød med champignoner og tomater

En virkelig lækker ret, og farsbrødet kan udmærket også bruges til frokost dagen efter – enten lunet eller koldt på et stykke rugbrød

Krebinetter med stuvede grønærter

En dejlig, dansk ret lavet fedtfattigt. Stegt i ovnen er der ikke behov for fedtstof. De fleste grøntsager kan stuves, som beskrevet her
Forlorne hareunger

Forlorne hareunger

hakket kalv/flæsk. hakket kalv/flæsk. 1 finthakket løg. 1 finthakket løg. Den seneste uge er forsvundet som dog for solen

Forloren hare med appelsin

En god, gammeldags ret på en ny måde. Ungerne er ikke så vilde med ideen med frugt i varm mad, men det er jo heldigvis muligt at sortere det fra

Forloren hare m/ribsgele

Hvis der anvendes en mager flæskefars i stedet, sænkes fedtindholdet, men vi synes også, at smagen bliver ringere
Farsbrød med spinat og feta

Farsbrød med spinat og feta

Opskrift farsbrød med spinat og fetaIngredienser800 g hakket kalv-flæsk1 løg, finthakket2 fed hvidløg, finthakket2 æg2 dl havregrynsalt og peberFingerspids MerianFingerspids Timian1 pakke sliced bacon400 g frossen helbladet spinat200 g fetaSå var der sku økologisk kalv-flæsk fars på tilbud i Kvickly

Mormors forlorne hare

Kød, rasp, æg, mælk, salt og peber røres godt sammen og formes til et farsbrød. 500 g hakket kalv- og flæsk. 500 g hakket kalv- og flæsk
Retro mad - forloren hare

Retro mad - forloren hare

hakketoksekød. Løg og hvidløg hakkes fint og røres sammen med resten af ingredienserne i kødet. Farsen500 g hakketoksekød500 g hakketsvinrkød 1 tsk salt4 spsk rasp2 æg2 tsk tørret merian2 tsk tørret timian1 dl fløde½ dl mælkpeber1 pakke baconstrimlerSovsen3 dl mælk1 dl fløde4 spsk mel30 g smør5 dl kraftig suppe eller fond - jeg brugte 1 1/4 okseboullionterning til 5 dl vand3 spsk ribsgele1 spsk blåskinnelostRør de 2 slags kød sejt med saltet
Forloren farsbrød?

Forloren farsbrød?

Bland oksekød, æg, rasp, mel og mælk i en skål så det bliver fast. Jeg har her været i gang med at lave en blanding af forloren hare og farsbrød, tilsat Feta / salat terninger (come on) og sorte oliven Vare Mængde Hakket okse kød 500 g Mel 50 g Rasp 50 g Æg 2 stk
Forloren Kyllinge Farsbrød

Forloren Kyllinge Farsbrød

Opskrift farsbrød hakket kylling, forloren hare, kyllingefarsbrød. Så kan man da også kalde en lasagne for forloren hest, hestekød er der da i det mindste i
FORLOREN - HARE

FORLOREN - HARE

FORORD. Den klassiske forloren hare, nu i muffins-form. Det lyder mærkeligt, men for at finde på en ny måde at anrette denne klassiske danske ret, faldt vi over denne idé
Forlorenhare med bønnesalat

Forlorenhare med bønnesalat

S. M. Å. F. O. R. L. E. N. H. A. D. B. Ø. T. G. C. U. I. 1. P. K. V. /. ½. Æ. J. Y. ). 3. 5. -. 4. 0. 2. ,. 8. X. L 1
Forloren hare á la Rebelsig

Forloren hare á la Rebelsig

Bland kødet med æg, rasp, boullionterningen rørt op i vandet, hakket løg, salt og peber. Så igår tog jeg en pakke hakket kalv og flæsk op uden at vide hvad den skulle bruges til
Forloren hare II

Forloren hare II

hakket kalv og svin. Bland kød, fløde, vand, bouillion, æg, rasp og krydderier sammen til en fars. hakket kalv og svin
Forloren hare

Forloren hare

Den forlorne hare er færdig når der løber klar saft fra stegen når man stikker i den med en kødnål. Når kødet er færdigt, hældes skyen fra og kødet hviler mens der arbejdes på sovsen
Forloren hare med sovs i fadet

Forloren hare med sovs i fadet

hakket kalv og flæsk. Lav en farm ved at røre kød, æg, rasp, salt og peber sammen. Det er ikke muligt at smage til da der mangler smag fra kødet