Og hvordan kan det gøres sundere og smartere end den lækre pesto lavet af soltørrede tomater. Og lige som al anden pesto kan tomatpestoen bruges til at lave superhurtig mad på de travle dage
Fornøjelsen af ramsløg er betinget, da de kun er tilgængelig i forårsmånederne, men man kan med fordel fryse dem ned og bruge dem til en pesto, salt eller olie senere hen på året
Men nej, så faldt jeg over en idé med at lave basilikumspesto. Har man ikke ofte brug for pesto. Der er stadig til mere pesto endnu, den skal bare lige holdes i live
Jeg har i årenes løb fået ret mange komplimenter for min pesto. Igår lavede jeg den så og skrev løbende ned hvilken mængde jeg puttede i af de forskellige ingredienser,Da jeg bagefter sammenlignede min pesto opskrift med en masse andre jeg fandt via Google, ja så kunne jeg godt se at der var en væsentlig forskel
Nå nu jeg har så mange friske ramsløg kunne jeg ikke dy mig for at lave en lækker pesto. Har du ikke ramsøg kan pestoen fint laves med purløg og et lille fed hvidløg i stedet
Hjemmelavet pesto er ikke en billig spise, men hold op hvor smager det bare godt. Det er ufortyndet kærlighed til mine smagsløg, og kan aldrig sammenlignes med den færdiglavede pesto, som kan købes i madbutikkerne
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
Var forbi Emmerys hvor der var smagsrøver på deres persillepesto. Første aften blandede jeg det med fuldkornspasta og dyppede brød i det og anden dag blandede jeg det med kogte kartofler og lavede bruschetta med persillepesto, tomat og mozarella
Det blev derfor til en lille portion hjemmelavet basilikumpesto, for selvom jeg havde to hele potter, så vejer det jo ikke synderligt meget, når først det kommer op i vægten