Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 22 Opskrifter
Mine Favoritter
Pinrolls with beef

Pinrolls with beef

Dette er en ret som kan bruges både som mellemsnack, i madpakken, til aftenmad og meget mere. Det er små snegle af butterdej, som er rullet med fyld af hakket oksekød, krydderier, ost og tomat pure
Oksegryde med kartoffelmos og dampet broccoli

Oksegryde med kartoffelmos og dampet broccoli

S. å. r. a. m. t. e. d. o. g. s. i. >. -. (. l. ø. j. h. n. k. v. æ. ,. C. f. p. ). H. b. u. F. y. M. I. Ø. O. D. V. c. A. 2. 3. 0. 5. ". 1. ½. L. K. 6. 7. P. /. T. R. N. z. E. J. 8. %. B. x. G. ) g
Grydebrød med havregryn

Grydebrød med havregryn

V. e. r. d. n. s. l. t. g. y. b. ø. i. m. u. v. a. h. ,. o. f. k. M. j. æ. å. p. I. 1. 2. N. S. L. T. 0. -. 5. (. ). B. 4. D. /. ½. 3. 7. c. E. R. F. 6. 8. P. A. Å. H. O
Roast Chipotle salsa

Roast Chipotle salsa

Denne mexikanske salsa er meget nemt at lave, så hod dig ikke tilbage, men husk på at den er stærk. Chipotle de abodo er en røget jalapeno chili og den røgede smag er fremragende i salsa
Skipperlabskovs

Skipperlabskovs

Skipperlabskovs. Opskrift Skipperlabskovs.  Ingredienser700g oksekød(oksebov, bryst, tykkam)1Kg kartofler2-3 løg3-4 laurbærblade10-15 pebberkornSmørRugbrødSennep
Chili con Carne

Chili con Carne

Her i vinterkulden får du en nem opskrift på en skøn, varm ret til at lune dig på, og som også giver et skud naturlig rouge til de blege vinterkinder i form af frisk chili
Ristaffel

Ristaffel

Det er lidt, som at komme tilbage i tiden og være barn igen. At sidde til bords og kunne vælge lige hvad man har lyst til i de små skåle, der står på bordet
Ristaffel

Ristaffel

I aften stod menuen på Ristaffel, hvilket altid har været min ynglingsspise, og som barn var det altid på menuen på min fødselsdag
Ristaffel

Ristaffel

M. m. d. e. t. r. n. k. l. a. s. i. ,. o. b. g. f. R. v. j. y. h. å. æ. D. p. ø. O. -. u. c. (. 4. ). 5. 0. /. 1. 2. ½. P. B. S. 3. V. K. T. N. 6. L. 7
Saltimbocca

Saltimbocca

Saltimbocca er en italiensk klassiker og saltimbocca betyder ”hopper ind i munden” og det er helt rigtigt
Polenta

Polenta

Polenta er for mig en helt ny og forunderlig ting. Første gang jeg smagte det, var da vi var i Hamburg sidste sommer
Min Curry

Min Curry

6 personer2 spsk olivenolie2 hakkede løg2 fed hvidløg hakket4 spsk karry pasta gerne den røde2 ds tomater eller 400g tomater hakkede1 dl æblemos eller et æble skrællet og skåret i tern1½ dl yougurth naturel eller creme fraiche eller soyamælk og lidt citronsaft½ tsk spidskommen2½ dl kokosmælk10 usvovlede abrikoser i strimler eller 4 spsk
Fyldte Lumaconi

Fyldte Lumaconi

Forleden sendte jeg min bedre halvdel i netto for at handle ind. Så kom han hjem med en pose lumaconi's som han syntes så rigtig gode ud
Ægte Libanesisk Humus

Ægte Libanesisk Humus

Humus er også en af de libanesiske klassikere som er blevet verdenskendt og elsket. Den smager også bare super godt og kan bruges i mange kombinationer
Libanesiske Kabse-ris

Libanesiske Kabse-ris

Det her var en ret jeg lavede til nytår sidste år. Jeg har postet den før men uden opskrift. Jeg har i mellemtiden fået ønske om at oploade opskriften, så jeg tænkte den lige kunne få et oplæg for sig selv
Fiskefrikadeller m. torskerognssalat og grøntsagsfad

Fiskefrikadeller m. torskerognssalat og grøntsagsfad

Jeg har et stort glas hjemmelavet/presset oliven fra mine bedsteforældres olivenplantage i Libanon. I går var min mand et smut forbi fiskehandleren på vej hjem og købte en lækker luksus fiskefarsblanding, med grovhakket laks i
Jordbærsalat

Jordbærsalat

Denne salat er en lækker sprød sommersalat som er rigtig god til lyst kød, såsom kylling eller kalkun
Fatoush (Libanesisk salat)

Fatoush (Libanesisk salat)

Denne farverige sprøde salat er en libanesisk salat, som mange libanesere slet ikke kan undværre når den hellige måned Ramadan begynder