Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet. Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det bliver til en let smidig dej
A. f. t. e. n. s. m. a. d. r. k. l. i. v. g. T. æ. p. o. F. ø. y. b. ,. 2. u. h. å. D. 0. -. 3. (. ). L. j. 6. E. O. 4. I. 1. 5. /. Æ. C. V. c. 8. S. R. K. P. B
Vi medbringer alle et par retter til påskebordet. Da jeg ikke er den store hverken sild- eller rugbrødsmads-spiser har jeg valgt, at vi medbringer en tærte og tarteletter med "høns i asparges"
Sommertærte med spidskål, asparges og sprød bacon. En fantastisk lækker madtærte med nogle af sæsonens lækre grønsager, spiller rigtig godt sammen med den saltet og røget smag fra baconen
J. e. g. v. a. r. t. i. l. 4. 0. å. s. f. ø. d. h. o. m. n. ,. y. N. j. k. b. æ. u. p. D. H. M. 2. 1. ̊. z. 5. c. V. /. -. 3. S. Ø. R. E. K. T. L. A. Z. I. B. 8. C. P
Denne tærte er nok en af de tærter som bliver bagt oftest herhjemme, hvis man da lige ser bort fra mazarintærte, men det er jo ligesom heller ikke det samme
F. o. r. e. t. p. a. u. g. s. i. d. n. k. ø. b. j. l. æ. f. m. J. h. å. ,. y. v. D. S. c. B. P. T. ). (. é. L. O. G. 3. 1. 5. 0. 7. ½. 2. -. 6. K. q. Æ. C. R. /. H. V. M. w. N. E. z. U. 9. I. |. Z
I. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. i. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a. c. F. Y. 3. 5. j. å. /. P. 4. V. 8. -
Tærte kan bruges i alle sammenhænge både til aftensmad, frokost, små snitter på brunchbordet osv… Det gode ved tærte er også, at du kan fylde den med det du lige har lyst til, og i dag var det kylling, broccoli og grøn peberfrugt for mit vedkommende
Det er en rigtig kvinderet serveret med en grøn salat med tomater og pinjekerner. Pisk æggene sammen med fløde og rør persille, soltørrede tomater og skinke i
Den første tærteform skal bages med fyld. Pynt med høvlet kokos. Pynt med sukker og evt. Det er ekstra lækkert at pensle kagebunden med smeltet mørk chokolade
Jeg har afprøvet opskriften med sukrin men jeg er ikke helt vildmed den smag sukrin giver. Konsistensen på kagen bliver heller ikke den samme som hvis den er lavet med almindelig sukker men den bliver stadig ret god
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.