. asparges med ”kaviar”, vagtelæg og limecreme. _________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Amerikanske pandekager. Posted By Tanja Nielsen on Jan 20, 2014 | 0 comments. Du kender helt sikkert fornemmelsen af amerikanske pandekager, de er små, tykke, luftige og helt vildt dejlige at sætte tænderne i
Min dejlige mand overraskende mig med amerikanske pandekager på sengen her til morgen. Han syntes jeg skulle forkæles lidt, da jeg var lidt øm efter operationen igår, og ikke havde sovet så godt
Denne appelsinkage med mandler er meget nem at lave, men kræver dog lidt tålmodighed da tilberedningstiden er lang, men til gengæld lover jeg dig at appelsinkagen er hele ventetiden værd
Jeg er jo selvfølgelig VILDT kageglad (ellers havde jeg jo ikke oprettet min blog. ) ). Men når det er sagt, skal man jo til tider passe lidt på med for meget kage
2. dag i min toscanske madforsøgsugeNår man siger det toscansk køkken, tænker man nok på pasta i lange bløde bander, men der er altså også en del kartofler, de gemmer sig bare lidt bedre
De dage hvor vejret er rigtigt godt har jeg ofte lyst til kolde og lette retter. Denne vandmelonsalat er rigtig god som et supplement til sommerens grillaftner
2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter
photo vkstockimagesHvis du ikke kan få fat i en hel blækspruttekrop, kan frosne (ikke panerede) ringe også bruges – bare tø dem op først, og tør dem godt
Ved hjælp af en lille skarp kniv og fingrene deles blomkålshovedet, indtil man har små buketter. Bland blomkålen med eddike og olie og krydr med salt og friskkværnet sort peber
K. l. a. s. i. k. e. p. n. d. g. r. -. t. b. o. m. v. j. M. é. ,. u. æ. 3. V. 4. y. c. h. å. O. H. f. ø. S. L. T. 1. 0. 5. D. 2. ½. 8. (. ). P. N. J. ". B. A
Løgringe er et fantastisk tilbehør og kan bruges til næsten alt. I denne opskrift giver jeg opskriften et lille tvist, ved at tilfører retten både jordnødder og chili