En helt enkel dessert som blot består af en marengsbund, flødeskum som pyntes medfrisk frugt. Den svære del er så at få marengsbunden tilstrækkelig sprød samtidig med at den er bagt hele vejen igennem og efterfølgende kan bære frugten
Pynten kan vælges til eller fra, alt efter hvor striks man er med sundheden. Se eventuelt Hjemmelavet ispinde – Vandmelon ogjordbærog Hjemmelavet ispinde – Fersken og Mango
Så jeg lægger ud med denne listigejordbæris – skøn, friskog cremet – og ganske sukkerfri. Heldigvis er det blevet maj med sol, varme og træer, der springer ud
Så jeg lægger ud med denne listigejordbæris – skøn, friskog cremet – og ganske sukkerfri. Heldigvis er det blevet maj med sol, varme og træer, der springer ud
Væk med dårlig slik med masser af E-numre og ind med fantasifulde og glade desserter. Hvis du har en rest af jordbær fra friske, så kan du jo koge en grød af dem
Kom din jordbærmousse i en sprøjtepose og fordel din jordbærmousse – med så lige en top som muligt – Du kan banke dem let mod bordet for at de sætter sig lidt
Kog solbær med lidt sukker (alt efter hvor sød du ønsker den) køl bær og saft helt. Hæld piskeflødenog den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål ogpisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.