Helt tilbage til min barndom, hvor vi nogle gange fik en skøn cremetchokolade mousse, om søndagen. Hun havde lavet lækker chokolade mousse og det fik mig ned ad memory lane
Hak chokoladen fint Opvarm fløde og klaret smør. Lad dem afkøle og fjern skallen. Denne chokoladecreme er et godt alternativ til den klassiske nutella, smager fantastisk på en skrive brød eller på en pandekage eller vaffel
Jeg vil sige at det er en krydret chokoladecremeog hvis man kan lide kanel sammen med chokoladeog vanille er den sikkert fin, men jeg synes at den blev lidt for vammel
Jeg vil sige at det er en krydret chokoladecremeog hvis man kan lide kanel sammen med chokoladeog vanille er den sikkert fin, men jeg synes at den blev lidt for vammel
Cremetkaffe-/chokolade dessert a la Tiramisu – mælkefri og æggefri. Let og sensationel cremet. gammeldags tiramisu med lady fingers, kan man lave disse selv – vær dog
Det skulle ikke bringes til kogepunktet, blot varmes op så det kunne smelte chokoladen. Det smager himmelsk og der er stor underholdningsværdi i at stå med sin lille gasbrænder og karmelisere sukkeret mens gæsterne kigger på
Den hvide chokoladecreme kommes i en sprøjteose og sprøjtes på kagen. Hældes i en skål hvor den udbløde husblas tilsættes samt den hvide chokoladeog det røres sammen
J. a. ,. i. t. æ. n. k. e. r. o. H. y. d. v. F. s. l. u. g. O. j. h. I. f. ø. M. m. å. b. c. p. &. 2. 0. 1. 4. ½. A. 3. 8. 5. C. z. R. S. N. -. ". D. Æ. L. P. '. K. (. ). V. T. B
Det må på ingen måde komme i kog, men chokoladen skal selvfølgelig "opløses". Det blev derfor til denne lækre fragilité med et frisk ogcremet indhold af passionsfrugt og citron
Især lagkagebundene vil jeg bruge igen næste gang jeg skal lave en lagkage. Tag den hvide chokoladecreme ud fra køleskabet og pisk den forsigtigt med el-piskeren til den er tyk
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.