Er du træt af kogtekartoflerog synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. C-vitamin har blandt andet betydning for dit immunforsvar, stressforsvar, synsevne, sårheling og modvirker astma
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Skrub de søde kartoflerog skær dem i skiver. Søde kartofler. Fornyelse i tilbehøret igen – skiver af sød kartoffel stegt i ovn og krydret med frisk chili og hvidløg
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Bland det hele godt sammen og hæld det fra skålen over i fadet. En tommelfingerregel er at du dækker fadet med hele uskrællede kartofler i ét lag, så passer mængden også når de er skrællet og i skiver
Smelt smørret, og bland det med sukkeret, og vend kartoflerne heri. De søde, brune, sukkerglaserede kartofler er nok noget de fleste mest spiser ved festlige lejligheder – familiefester, jul, nytår osv
Enten kan du servere tilbehøret i små skåle, så man hver især selv kan fylde sine kartofler – så kan man også gå uden om eventuelle ingredienser, man ikke bryder sig om – eller du kan anrette og servere kartoflerne lige klar til at spise
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.