Vegansk musaka
mia-mad.dk
mia-mad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 personer der er meget sultne
  • 1 lille aubergine
  • Salt
  • 1 mellem squash
  • 1 stor bagekartoffel
  • Olivenolie
  • 1 stort løg, gerne rødt
  • 3-6 fed hvidløg
  • 1 stor spsk olivenolie
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1/4 tsk kanel (vigtigt ingrediens)
  • 1 tsk herbes provence
  • 1 stort laurbærblad
  • 1 dl vand eller rødvin
  • 1 tsk salt
  • 150 gram silke tofu
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/2 fed hvidløg
  • 1/4 dl pinjekerner
  • 1/2 tsk salt
  • Rasp
  • 1/3 tomatsovs igen. Drys nu et tyndt lag raps udover. Kom så alle kartoffelskiver på. Og ovenpå dem resten af aubergine- og squashskiverne. Slut af med den sidste 1/3 tomatsovs, et tyndt laf rasp og så tofu-toppingen som fordeles pænt ovenpå. Du kan vælge at pynte med nogle hele pinjekerner tilsidst. Så skal hele herligheden have 35 minutter i den 200 grader varme ovn.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.