Råcrememed vanilje og lækre frugter. Det var alverdens frisk eller henkogt (konserves) frugt i mindre stykker blandet i yoghurt naturel og drysset med lidt hakket chokolade
Den fede creme går hånd i hånd med det friske, søde og syrlige fra frugter og bær. For at være ærlig kan du lave en god lækker råcreme – uden nødvendigvis at skifte sukkeret ud med en erstatning, da der ikke er ret meget i én portion
For mit vedkommende er morgenmaden et af dagens bedste måltider (tæt efterfulgt af aftensmaden), og jeg spiser næsten altid yoghurt naturel med sprød banan granola
Æbletriflien er derudover rig på protein fra skyr, spækket med K-vitamin og C-vitamin fra æblerne og fyldt med sundt fedt og gode fiber fra havregryn og mandler
Skær dine frugter ud i små mundretter og top med denne lækre vanillecreme/råcreme. & endnu bedre, gav min elskede søster mig lov til at bruge et billede af min smukke niece, til denne opskrift -->Dermed er dette billede klart det smukkeste af alle de billeder du kan finde på min blog
Med denne lille sag på bordet, synger fuglene en smule højere, solens stråler varmer en anelse mere og man kan næsten smage sommerferien - Ja det burde næsten være obligatorisk med solbriller og shorts til
D. e. t. r. n. i. g. s. ø. d. a. -. y. k. l. N. o. m. f. b. j. ,. u. c. I. v. æ. h. R. S. p. A. å. (. 4. 6. ). 1. 3. 0. 7. 2. /. 5. K. B. T. P. è. 8. 9. L. C. M. ". " g
M. i. n. m. o. r. h. a. g. v. e. t. f. u. l. d. s. ø. p. æ. b. S. å. j. ,. k. L. (. 1. ). D. 6. /. 2. F. y. C. 3. 0. 5. O. K. T. -. 4. A. E. c. Y. I. '. w. z
Det hænger nok samme med at efterår er fødselsdag for mig og mange i min familie - det betyder røde og orangefarver i naturen og masser af æbler i haverne - og så skal der laves æbletrifli
De passer som sagt rigtig godt ind som en del af en større tapas anretning, men de kan også fint bruges som en lille appetitvækker med en skive god brød og et glas rødvin - eller måske et glas sherry, hvis man er til det
Champignon og hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.