Smagsfyldte indiske hakkebøffermed ris, grøntsager og cremet stærk sauce. Opskriften på Indiske hakkebøffermed ris og grøntsager er oprindeligt postet her
Salaten er spækket medgrøntsager som bl. Vask grøntsagerne og persille. Den første opskrift som jeg gerne vil dele med jer er disse fyldte hakkebøffermed en herlig sommer coleslaw
Gulerødder, peberfrugt og løg skal laves til mos med stavblænder/ blænderen. Når mosen er kølet af, røres det samme med oksekød et og det kan med fordel røres med håndmixer, især hvis det er optøet oksefars
Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudler og peanut butter dressing. At spise færre kalorier er ikke en mulighed, da jeg ammer, men jeg sørger for at spise en masse “plant-based whole foods“, uforarbejdet mad og masser af grøntsager
Det er ikke nemt at tage et ordentligt billede af de lækre hakkebøffer i den dejlige sauce, men lad dig ikke snyde, for her er virkelig en lækkerbisken, der sagtens kan gøre sig til på bordet, når der er gæster
Mærk under vejs med en kødnål – kålen skal stadig have bid. Del kødet i 4, form bøfferne i hænderne – først til en kugle, dernæst formes de til bøffer med en kniv på skærebrættet uden af kanterne sprækker
Bland mel med salt og peber og vend tofutern heri. Dryp tofuen med honning. Vend tofu og pinjekerner/sesamfrø (gem lidt til at drysse med) i retten og anret i to skåle
Da Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce næsten er umuligt at opdrive i butikkerne, erstattede jeg det med en version fra Jamie Oliver, den er lidt til den syrlige side, men passer stadig godt ind i denne ret
Grøntsagerne røres forsigtigt sammen i en gryde, overhældes med fiskesous. Jeg eksperimenterede med smagen og brugte en frisk Clara Friis pære i retten og jeg kan kun konstatere-det var mine smagsløg meget glade for
Kommentarer
wingman
Ser sund ud
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.