Gulerodssuppemed gulerodstopping og gulerodsrugbrød. Jeg havde en masse gulerødder den anden dag og ville derfor lave den lækre gulerodssuppe, som der var en opskrift på i bladet
Du kan også sagtens komme lidt chili i for et spicy kick. Server fx med brød, ovnristede kikærter, friske æbletern eller lignende og lav gerne en stor portion – gulerodssuppen smager nemlig endnu bedre dagen efter
Varm olivenolie i gryden, tilsæt hakket rødløg, hakket hvidløg og oksefarsen og lad det brune grundigt, sku lidt ned for varmen og tilsæt finthakket ingefærog grovhakket persille, sammen med urtesalt, friskkværnet peber og de knuste Birds eye chili
Følte mig så sund som Snurre Snup da jeg var færdig med denne gulerodssuppe, og så giver den en rigtig god varme som ikke mindst er på grund af ingefæren
En skøn vintersag til de kolde aftener, hvor man lige trænger til at blive varmet op indefra og ud. 1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca
Juicen er fyldt med de vigtige A- og C-vitaminer samt betakaroten og en masse sunde mineraler. Endnu en orange juice - i dag på æble, gulerod, appelsin, chiliogingefær
S. t. a. d. i. g. p. å. D. u. k. n. ,. m. e. o. s. h. v. 1. 0. 2. l. r. f. ø. y. I. æ. -. M. 3. j. b. 4. V. O. c. ". (. ). /. 5. H. F. G. è. L. T. 6. P. t g
Kog i mellemtiden vand med lidt salt op til dine nudler og tilsæt. Tilsæt ingefær, chili, grøn karrypasta, grillkrydderi samt hvidløg ogkog det lidt op
11 rød chili, finthakket. 11 cm ingefær, finthakket. 1Kog op ved svag varme og lad det simre i ca. 1Rør indimellem og smag til. 1Tag gryden af varme og hæld chutneyen på på rene glas
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.