Det er dejligt vejr udenfor, og det er ved at være rabarbersæson nu, og det skal jo fejres med en skøn og ikke mindst nem kage med rabarber, marcipan og hakkede mandler
200 g. bællede ærter20 g. mandler2 spsk. oliven olie2 spsk. ricotta elle flødeost20 g. revet parmesanost4 blade myntesaft fra 1/2 citronhavsalt og friskkværnet peberBlancher ærterne i 30 sekunder og kom dem derefter i kold vand for at stoppe kogningen
Christian og jeg har forsøgt os ud i tomatdyrkningens kunst i år. Det er ikke fordi, vi fik frygtelig meget ud af det, men vi havde dog et par planter med San Marsano mini tomater, som gav helt pænt
Let tunmousse. En sikker forret, som alle er helt vilde med – så kan det. ikke blive bedre. Jeg bruger en Jelloring fra Tupperware, men den passer også
JEG ELSKER LAKSEROULADE. Denne er kopieret fra min gamle blog, hvor min veninde og jeg som ville lave middags-brunch lavede disse efter nedenstående link, men med light produkter
Her er en hurtig og nem tapas. ish anretning, i den lette ende. God serveret som tapas sammen med et par andre mindre retter, eller som snack når gæsterne kommer
L. ø. r. d. a. g. f. t. e. n. s. o. p. å. T. i. l. m. k. v. c. b. M. u. ,. B. 1. 5. 2. 0. h. y. V. -. K. D. U. P. S. j. z. A. F. æ. (. ). 4. /. N. ". 8. O. C. I. R. w
Så sker det endelig. En ret med salat til. Fra mig. Og hvis din kæreste er af typen, der løber væk, når han/hun hører ordet 'salat', så fat mod - denne ret har en ideel kombination af salat/ost/kød
Jeg kan godt lide mine ca. Der er nok ikke mange der kan tænke spaghetti og kødboller uden at tænke "Lady og Vagabonden" - jeg kan i hvert tilfælde ikke
Som overskriften jo siger, så er dette her anden omgang af det, jeg kalder napolitansk pizza - d. v. s. pizza med tynd sprød nogenlunde autentisk italiensk bund
Jeg giver mine 8 min. En lille hapser til buffet eller tapas bordet. Ganske vist ikke særlig nyskabende, for æg i stil med disse har vel nærmest været en fast bestandel af ethvert buffet bord siden engang i 80'erne
Egentlig er navnet på denne ret noget misvisende, for det får nok de fleste til at tro, at det er en vegetarisk lasagne – det er det ikke, det er såmænd bare en lasagne der indeholder flere grøntsager end den almindelige bolognese variant
Her fik vi en af mine yndlingshvidvine, som nok er svær at skaffe i Danmark, en Stettener Heuchelberg riesling, men en tør vin med et strejf af syrlighed ville være perfekt
Milena har allerede en rigtig fin opskrift med fyldte champignoner, men man kan jo komme en hel masse sjove ting ned i sådan nogle lækre ovnbagte champignoner, så jeg tænkte det var ok jeg også prøvede lykken