Lammehals - Kastanjer - Kantareller. Vi er nu fremme ved hovedretten i denne omgang af Madsvinene. Lad os se, hvad Jan har fået ud af Le Chef´s opskrift med lammehals, kastanjer og kantareller
Lammehals - Kastanjer - Kantareller. Vi er nu fremme ved hovedretten i denne omgang af Madsvinene. Lad os se, hvad Jan har fået ud af Le Chef´s opskrift med lammehals, kastanjer og kantareller
Der er en del ventetid ved denne kage – Start derfor i god tid, helst 1-2 dage før den skal serveres. 1,5-2 vaniljestænger. 5-7 spsk. 2-3 timer. – Kom nu kagen med kirsebærsovs på i køleskabet i minimum 2-3 timer – Meget gerne mere. 1,5-2 vaniljestænger. 5-7 spsk sukker
Herhjemme har der ikke været et ordentlig julefrokostbord, hvis ikke der er skinkestang i maven. Af alle de lækre ting, man ofte kan vælge mellem til julefrokosterne, så er skinkestangen altså min absolutte yndlings
100-150 g chokolade. 3) Bag makronerne i 11-12 min. 100-150 g. Verdens letteste men super lækre små kager. Dette er kager, som ikke bliver lettere at lave og som er super fine og perfekte at servere til kaffen, hvis man får uventet gæster
Den her er faktisk så god og lækker, at den også fungerer super godt som mayo-dip til kartoffelbåde. En god kartoffelmad med FEDTFRI mayo Mayonnaise er noget vi i DK bruger i stor stil til alverdens ting, men det har jo aldrig været en sund spise – MEN det er det nu
December – Brændte m. December – Hjemmelav. December – Hindbærbo. December – Luftig og. 2) Kom mandlerne i saltvandet og lad dem ligger der i 15-20 min
”Mayonnaise, ægte, røres bedst i en rundbundet Skaal. Hvis man læser videre i Dansk Husmoderleksikon så er det nærmest at betegne som en videnskab at ”røre en ægte Mayonnaise”
Skift til k-spade eller dejkroge til resten af opskriften. Opskriften har jeg blogget om tilbage i 2010 og de lægger altid i top 5 over de mest besøgte opskrifter her i december, men jeg synes efterhånden at den trænger til en opdatering med nye billeder. Del dejen op i 5-7 klumper og tril hver klump til en lang pølse, som du skærer i små pebernødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.