Denne her rejecocktail var vores forret til nytår, som snart er ved at være meget lang tid siden. Vi var 20 mennekser så det skulle være noget praktisk, luksuriøst og samtidig hurtigt at lave
Blomkålssuppe er en klassisk cremet suppe, som til tider kan blive lidt kedelig. Men med noget spændende tilbehør til at putte oven på suppen, er den helt fantastisk
En lækker ret der kan serveres som del af et hovedmåltid eller på buffet. Smager rigtig godt sammen med enten marinerede grillede rodfrugter, en god grøn salat, fløde- eller ovnbagte kartofler
Tilbehør til vildt. Posted on 8. november 2013 by Karen Engell Dalsgaard. Det er midt i jagtsæsonen, og jægersmænd og -koner står rundt omkring med masser af dejligt kød, der skal laves til spændende mad
Tør dyreryggen (2 kg) af med et opvredet viskestykke. Læg 10 tørrede enebær i vand i 5 minutter, hæld vandet fra og gnid dem ind i kødet sammen med 2 tsk
Jeg har skrevet om det før - og jeg gør det igen. Jeg elsker vildt - helt vildt. Og en af dem som virkelig kan sit kram med både tilberedning, temperatur og stegetider er Merete Harrsen og hendes "Helt Vildt"
- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
Denne marinade kræver ifølge min opskrift lidt mange ingredienser, men anvend hvad du har. Det vigtigste her er, at sødmen ikke kommer fra ketchup eller andre sukkerholdige produkter
Paella De Marisco. Opskrift spansk Paella Marisco, skaldyr, alt godt fra havet. Ingredienser200g vannamei rejer200g tiger rejer100g blåmuslinger1 ½ kop ris4 kopper vand (fiskebouillon)100g bønner (haricot verts)100g ærter1 peberfrugt, skåret i tern2 tomater skåret i små tern2 fed hvidløg, fint hakket1 løg hakket½ tsk