Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 21 Opskrifter
Mine Favoritter
Tunmousse

Tunmousse

Opskriften er fra et af Karoline-hæfterne og opskriften lyder således (mine ændringer er med rødt)12 tunmousse-muffins4 dåser tun i olie (ca
De Bedste Grovboller

De Bedste Grovboller

Jeg har haft opskriften på disse boller siden jeg var barn. Men hvor den stammer fra, det ved jeg ikke
Marinerede Tigerrejer m. avocado og mango

Marinerede Tigerrejer m. avocado og mango

Denne her rejecocktail var vores forret til nytår, som snart er ved at være meget lang tid siden. Vi var 20 mennekser så det skulle være noget praktisk, luksuriøst og samtidig hurtigt at lave
Min guide til New York

Min guide til New York

Buddakan (Meatpacking District) er fortsatt en av minefavoritter. La meg begynne med mine selvutprøvde anbefalinger
Fantastisk chili mayonnaise

Fantastisk chili mayonnaise

Chili mayonnaise er en spicy udgave af den almindelige mayonnaise. Den er fortryllende til det meste mad og kan peppe det mest kedelige stykke brød op

Chili con carne med 70% chokolade

Chili con carne er en let opskrift, som jeg vil vove at påstå, at alle nybegynder indenfor madlavnings universet kan mestre
Hvid chokolademousse med lakrids

Hvid chokolademousse med lakrids

Lakridsganache. 85 g. hvid chokolade85 g. piskefløde10 g. smør1 tsk (med top) lakridspulverHvid chokolademousse
Blomkålssuppe

Blomkålssuppe

Blomkålssuppe er en klassisk cremet suppe, som til tider kan blive lidt kedelig. Men med noget spændende tilbehør til at putte oven på suppen, er den helt fantastisk
Bagte auberginer med linsesalat

Bagte auberginer med linsesalat

Sommeren er kommet. Sådan lidt halvhjertet ihvertfald. Denne ret er især velegnet til en varm sommerdag, hvor man ikke har lyst til en tung vinterret
Bagte auberginer med svampe

Bagte auberginer med svampe

En lækker ret der kan serveres som del af et hovedmåltid eller på buffet. Smager rigtig godt sammen med enten marinerede grillede rodfrugter, en god grøn salat, fløde- eller ovnbagte kartofler

Tilbehør til vildt

Tilbehør til vildt. Posted on 8. november 2013 by Karen Engell Dalsgaard. Det er midt i jagtsæsonen, og jægersmænd og -koner står rundt omkring med masser af dejligt kød, der skal laves til spændende mad
Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Jeg har skrevet om det før - og jeg gør det igen. Jeg elsker vildt - helt vildt. Og en af dem som virkelig kan sit kram med både tilberedning, temperatur og stegetider er Merete Harrsen og hendes "Helt Vildt"
Tapas med hvidfisk

Tapas med hvidfisk

Torsk med rygeostcreme. Torsken dampes i letsaltet vand. Vandet drænes fra, og fisken køles hurtigt ned i køleskab

Kylling og asparges i dijon sauce

Kylling stykkerne skæres i strimler, drysses med salt, peber og steges i oliven olien i ca 5 min - vendes under stegningen
Sunde pandekager

Sunde pandekager

- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
Paella De Marisco

Paella De Marisco

Paella De Marisco. Opskrift spansk Paella Marisco, skaldyr, alt godt fra havet. Ingredienser200g vannamei rejer200g tiger rejer100g blåmuslinger1 ½ kop ris4 kopper vand (fiskebouillon)100g bønner (haricot verts)100g ærter1 peberfrugt, skåret i tern2 tomater skåret i små tern2 fed hvidløg, fint hakket1 løg hakket½ tsk