Farin og olie røres sammen. Æggene piskesi èt af gangen, herefter blandes de tøre ingredienseri. Ingrediensernetil ostecremen røres sammen og hældes på kagen, når den er kølet af
Den her gulerodskage var på programmet isidste uge, da jeg skulle dele ud imin klasse. Jeg har sjældent bagt så meget kage, som jeg har gjort de sidste par uger - men det er jo ikke det værste
Jeg valgte også en af minepersonligekagefavoritter, nemliggulerodskage med cream cheese frosting. I lørdags fejrede vimin fødselsdag sammen med den nærmeste familie
For et par dage siden tog vi herhjemme allerede hul på påsken, da jeg råhyggede med en veninde og smovsede denne lækre svampede sag – Gulerodskage med ostecreme
Et stort lager af gulerødder og herligt selskab af skønne folk fra medievidenskab samt regnvejrsdage udløser en fristelse/lysttil at lave denne gulerodskage
Her får du en lækker, krydret gulerodskage med frisk og cremet topping. Vi har i denne opskrift brugt akaciehonning – men hvis du ikke har det, kan du osse bruge sukker
OpskriftGulerodskage med cream cheese topping. Gulerødder i kage er bare godt. De tilfører fugt, så kagen blive “svampet” og masser af sødme, så der kan reduceres i sukkermængden i forhold til mange andre kager
Og alt det skønne frugtkød, som blivertilbage, det bruger jeg i kødsauce, i brød og boller og nu altså også i den lækreste, mest krydrede gulerodskage, jeg længe har smagt
Vi syntes, det er en gulerodskagedagi dag, så vi bagte en og her er opskriften. solsikkekerner – ristede på tør pandeDet hele røres samme og hældes i en smurt form
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. n. m. a. d. h. v. e. b. s. l. u. t. o
nødder og rør det i dejen. 13 dl olie (her rapsolie). 1350 g fintrevet gulerod. 1100 g flormelis. 1Revet citronskal. 1½ vaniljestangKom æg og sukker i en skål og pisk det lyst og luftigt (ca. 3-4 minutter). 1Bland i en anden skål mel, bagepulver, natron, salt og kanel sammen. 1Sigt det i æggemassen og rør det i. 1Tilsæt kokos, olie, gulerod og evt. 1Beklæd en lille bradepande (25x30cm), en stor springform (26-28 cm) eller to sandkageforme. 1Fordel dejen heri og kom kagen i ovnen ved 180 grader. 1Bag kagen i ca. 30-35 minutter (bagetid afhænger af form) - tjek med en tandstik om kagen er gennembagt. 1Tag kagen ud og lad den afkøle helt på en bagerist. 1Pisk flødeost og smør sammen. 1Tilsætflormelis, vanilje og citron skal og pisk det i. 1Smag til med citronsaft. 1Fordel flødeosttoppingen på den afkølede kage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.