i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. s. p. r. m. a. n. u. l. ø. d. o. å. t. M. b. h. v. æ. k. D. f. j. 2. 0. 1. L. c. ,. y. G. –. (. ). 4. -. ½. S. K. H. T. V. 5. N
En af mineyndlingsretter er dampede asparges med sauce mousseline og rejer. Dampede asparges. I foråret og den tidlige sommer kan man nyde, at det er asparges sæson
Skær gulerødderneigennem på langs og derefter ilidt brede stykker på skrå. ½ dl hakket persille. 300 g gulerødder. ½ - 1 dl grøntbouillon. 1 spsk reven skal af usprøjtet citron. 2 fed finthakkethvidløg. 4 grilledekalveschnitzler a 125 g. 200 g filone brød
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. p. d. s. k. å. l. e. r. (. n. u. ). a. f. m. v. o. t. g. ø. …. h. b. c
Dampedeblåmuslinger er en hurgtig og nem ret. Retten kan laves på mange måder, men her har jeg valgt en simpel ret, med en kraftig sauce, så alle kan være med
Normalt spiservi mest ovnbagtegulerødder(og andre rodfrugter) i efteråret og om vintereren, men man kan nu sagtens spise det hele året rundt – og til alt slags kød/tilbehør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.