Hans næse er heldigvis blevet ret pæn efter hans slemme solskoldning i sommers, men han har ar, der ikke bliver fyldt ud, så vi overvejer at holde ham ude af den værste sol, når UV-indekset bliver meget højere
efter med en tandstik og den skulle være færdig. Den absolutte den lækreste og krydderet gulerodskage jeg har smagt til dags dato, med blød ostecreme på toppen
For et par dage siden tog vi herhjemme allerede hul på påsken, da jeg råhyggede med en veninde og smovsede denne lækre svampede sag – Gulerodskage med ostecreme
Et stort lager af gulerødder og herligt selskab af skønne folk fra medievidenskab samt regnvejrsdage udløser en fristelse/lyst til at lave denne gulerodskage
Click to share on Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Her får du en lækker, krydret gulerodskage med frisk og cremet topping. En kage bliver ikke usund af lidt sukker eller smør, til gengæld er denne opskrift sprængfyldt med næring fra havregryn, gulerødder, husk-pulver, æg og skyr
Derudover kan jeg berette at min ovn er blevet fixet - var helt overrasket over at kagen rent faktisk lignet den havde været i ovnen efter den første halve time
Opskrift Gulerodskage med cream cheese topping. Gulerødder i kage er bare godt. De tilfører fugt, så kagen blive “svampet” og masser af sødme, så der kan reduceres i sukkermængden i forhold til mange andre kager
Og hvis jeg kan bage så skøn kage af resterne fra slowjuiceren, så er det jo ren win-win. Herefter kan du skære kagen ud i lækre, mundrette stykker og servere den skønneste gulerodskage, du længe har smagt
-. -. -. -. -. -. -. I. g. å. r. t. a. l. e. j. o. m. f. i. n. h. u. d. æ. s. J. k. 2. D. Y. b. v. w. y. K. ø. ,. p. O. M. C. c. 4. 0. ). N. R. G. 3. ½. 1. (. /. L. T. S. B. H. F. U. A. V. i g
-. -. -. -. -. -. M. i. n. m. a. d. h. v. e. b. s. l. u. t. o. ". ø. g. k. c. f. j. p. r. T. å. D. ,. y. J. 2. O. A. H. æ. (. 1. ). 0. 3. ¼. 5. 7. ½. F. 4. %. x. B. ®. P. S. G. V. /. 6. L. 8. 9
3-4 minutter). 1Beklæd en lille bradepande (25x30cm), en stor springform (26-28 cm) eller to sandkageforme. 30-35 minutter (bagetid afhænger af form) - tjek med en tandstik om kagen er gennembagt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.