Fødselsdagslagkage med hindbær-mascarpone creme og friske bær
Lise-pigens Mad
Lise-pigens Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Det skal du bruge (1 lagkage til ca. 6 personer, hvis der er nogen, som skal have flere gange)
  • 4 lagkagebunde - jeg bruger helst dem fra bageren, men købebunde kan også sagtens bruges
  • Friske jordbær, hindbær og brombær til pynt
  • 1 rulle marcipan
  • Flødeskum til pynt (ca. 1/4 l fløde pisket til skum)
  •  
  • Hindbær-marscarpone creme
  • 1/2 l fløde
  • 1 bæger mascarpone
  • 3 tsk vanillesukker (eller kornene fra en stang vanille)
  • 3-4 spsk flormelis
  • 1/2 pose frosne hindbær
  • 2 dl saft fra jordbær-hindbær grøden
  •  
  • Vanillecreme
  • 4 æggeblommer (pasteuriserede)
  • 50 g sukker
  • 1 vanillestang, kornene fra
  • 25 g Maizena
  • 5 dl sødmælk

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.