Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
P. y. h. a. T. r. o. e. d. i. k. ,. j. g. v. l. m. n. s. t. æ. f. ø. å. E. D. p. b. M. u. C. S. N. (. ). c. I. G. B. &. J. '. z. -. F. H. w. 2. 5. K. 3. /. 4. 1. 8. L. O. A. R. V. 0. |. ) g
Allerførst denne opskrift kræver en ismaskine – hvis man ikke har sådan én, så kan man stadig sagtens lave hjemmelavet is, men ikke efter denne opskrift – resultatet vil ikke blive godt – og det vil jo være synd
4. dagen på min toscanske madforsøgsuge. Dette er en lækker cremet mousse/pate. Den kaldes fattigmands foie gras, fordi det ligner og smagsmæssigt minder om foie gras