Jeg begræder, at jeg ikkei farten fandt et bedre kamera frem, der virkelig kunne illustrerefarvespektret på tallerkenen, for fantastisk så det ud med den lilla rødkål, broccolien og limeskiverne
Den blev hældt over en omgang kyllingebryster der lå på en bund af peberfrugt og banan, og så blev den ellers smidtiovnen, til hele huset duftede af hvidløg og søde lækre eksotiskehimmelstrøg
Frugt skåreti tern og på spyd. Totillachips med ost og salsa. Forret. Forret og dessert givervistsig selv, hvordan jeg har lavet, men kyllingegryde med bønner må jeg hellere forklare lidt nærmere
Suppen blev i dag suppleret med. I går fik jeg kogt noget økologisk oksebryst af Mariannes kød. Det er næsten utænkeligt at bruge oksekød købt i en normal butik, så vi har lækkert oksekød i fryseren, det er lækkert
Den er inspireret af en opskrift fra karolines køkken,på Arlas hjemmeside. Idag har jeg er lilleopskrift jeg vil dele, på en super nem aftensmad, som smager godt, og hurtigt er lavet
Lækker nem hurtigtitalienskret, med en lille bacon topping. Jeg er KÆMPE KÆMPE fan af Italiensk mad, og da det næsten er det eneste min kan finde ud af, jamen så er det noget der hænger fast i hovedet på mig
Fedtstof varmes i en gryde og karry svitses. Tilsæt grønsagerne og pølserne i gryden. Vand, pasta og bulliontilsættes og lades smireindtil pastaen er kogt færdig
Jeg tog mig sammen i dag, og fikinspiration fra en suppe, som er på faktas madplan i denne uge. Men som jeg plejer at gøre, så følger jeg nærmest aldrig en opskrift, så det bliveraltidtil noget andet end det som det skulle
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.