Idag bestod det af en af de aller aller bedste og i skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften. Rigtig god lørdag fra en meget træt sygeplejerske, der var lidt træt af at vækkeuret ringede kl
Hæld vandet fra og kom ca halvdelen af mælken i. Her er min version af den traditionelle ret "Brændende kærlighed" - en rigtig vinterret der varmer på kolde dage
U. n. d. s. k. y. l. e. t. å. r. i. g. b. -. j. h. a. v. æ. o. m. p. f. S. ,. M. D. u. ø. E. Ø. O. R. K. 2. I. 1. 3. 0. c. 6. (. ). ½. 5. z. F. B. T. 4. H. 7. J
At komme rodfrugter i ovnen bliver altid godt, og bliver det serveret sammen med en stor bøf eller kylling så bliver det ikke bedre på en hverdagsaften
Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
Ja, jeg kan sågar finde på at stege en rest på panden til frokost dagen efter som en slags kartoffelmosfrikadeller, eller jeg kan spise det som pålæg på en rugbrødsmad – gerne med rester af hvad der nu måtte have været til mosen dagen før
I hvert fald, så er det blevet onsdag aften, og der skal en opskrift på på bloggen. Psst… rodfrugterne er super gode som tilbehør til en sund aftensmad
Den er utrolig kraftig i smagen, gør helt sit eget indtryk på smagspaletten og er fantastisk til kartofler, kartoffelmos eller ris og så med lidt asier til, så er den lige i skabet
Vi vil gerne have grove, hele stykker af kartoffel i mosen. AnretningFordel den grove kartoffelmos på fire varme tallerkener og fordel yoghurten over med en ske, og dernæst purløgsolien
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.