Lurpak usaltet smør, koldt og skåret i små tern. Det er dog lige gået op for mig at jeg har glemt at blande æblerne med majsstivelse, men konsistensen er stadig rigtig fin, så det behøves efter min mening i realiteten ikke
Bland fløde, brun farin, smør og lidt salt i en gryde og smelt ved middel varme. lidt salt. Smør karamelsauce på hver kage, fordel hindbærerne og drys med hakket hvid chokolade
Det skulle faktisk være en helt almindelig æbletærte, men jeg skulle ud og cykle med den, også havde netto ikke noget ren marcipan, derfor det blev til
Pynt kagerne med frostingen og hæld evt. Når det er rørt helt sammen tilsættes mælk, salt samt halvdelen af karamellen, og der piskes til det er rørt helt ud
Bland æblerne med sukker, citron, kardemomme og citronsaft. Fordel blandingen over tærten med æbler. Jeg har altid været glad for at bage søde tærter, og her kommer en super lækker opskrift på en anderledes æbletærte
Pisk flødeskummet og bland den med mascarpone, lime og Sukrin. Bland alle ingredienserne til bunden - du skulle gerne ende med en dej der minder meget om marcipan i konsistens
Hæld karamellen ned i en form beklædt med bagepapir, og lad den køle helt af. Disse karameller er bløde, "chewy", lækre og dejlig saltede, men hvis ikke du er til den salte del, tager du bare en smule mindre salt - as simple as that
En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
I går prøvede vi for første gang popcorn medsaltetkaramelog det var bare en vinder. Start med at poppe en pose popcorn som anvist på posen, man kan selvefølgelig også lave popcornene i en gryde hvis man er mere til det
Kom dadlerne, mælk ogsalt i en skål og blend det grundigt med en stavblender. – Og så vil jeg da vove at påstå, at du nærmest står i køkkenet og er i fuld gang med at lave den, inden jeg når at skrive mere…
Hæld nu de tørre ingredienser sammen med de våde og rør det sammen til det hele er godt blandet. Det er her du selv bestemmer, hvor store dine cookies skal være, men husk på at lave godt med plads imellem dem, da de flyder meget ud når de bliver bagt
Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet. Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det bliver til en let smidig dej
For en firkantet form med bageparpir og hæld karamellen over i. Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.