L. A. N. G. T. I. D. S. E. C. U. O. H. V. e. l. v. a. r. b. j. d. s. t. i. n. k. o. m. g. æ. ,. p. å. u. ø. y. f. (. 4. ). K. c. 1. 2. M. R. h. 3. ½. x. 6. /. B. Ø. 8. 0. F. 5. Å. J
Bland tomatpuré i og rør det godt rundt. Tilsæt så bouillon og rødvin og perleløg og lad det simre 1 1/2 time under låg og så 1/2 – 1 time uden låg. 1 god dusk frisk timian
Brun kødet godt i olie i en stor gryde. Efteråret er tid til simremad, og en af mine favoritter er gullasch - den helt traditionelle slags med oksekød, gulerødder og kraftig tomatsauce
Jeg fortalte det til manden og han synes det lød som en god deal. Jeg ridsede dyret og krydrede det med urter, hvidløg, salt og peber og bandt det hele så godt som jeg nu kunne, sammen og stak spydet igennem
Smager rigtig godt - både sommer og vinter. paprika, 1 fed hvidløg, ½ tsk oregano, lidt chili,ganske lidt cayennepeber,½ tsk spidskommen½ tsk fishsauce – som smagsforstærkerlidt rapsolie evt
G. u. l. a. s. c. h. e. r. t. d. i. o. n. v. m. k. ø. g. ,. æ. f. å. S. j. p. A. b. -. J. M. R. K. 2. I. 5. 0. 1. F. L. T. 3. 4. H. B. y. 6. 7. 8. 9. N. V
Min mand kom hjem med en pakke for noget tid siden – han var vist ikke helt klar over, hvor længe, de skal tilberedes – men så var det jo med at finde ud af, hvad man med stiller op med sådan en gang kæber
Men med den disclaimer af vejen, så er det her en rigtig kraftig, fyldig og god opskrift alligevel. Gullaschsuppe er en af Ungarns nationalretter, og er blevet kopieret, forandret og udvandet meget efterhånden som den er blevet populær i hele verden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.