Opvarm olivenolie i en gryde, tilsæt skalotteløg, fennikelog lidt salt. Salt og peber Hvis skaldyrene er rå, tilberedes disse og skæres i passende stykker
Når risottoen er ved at være fyldigt og cremet vendes laksestykkerne forsigtigt i. Server risottoen med fennikelstrimler ovenpå samt bredbladet persille
En lidt utraditionel risotto, der er nem at lave og smager dejligt. salt og peber. I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Risotto er en af de mest anvendte måder at koge ris på i Italien. Jeg er ikke vild med ris – altså løse ris – men sådan nogle som er klistret godt sammen til en nærmest sovseagtig ting … se det er lige mig
Derfor laver vi ofte risotto med Karl Johan svampe, også om sommeren på en gråvejrsdag. Jeg vil tro, at de tørrede svampe også er til at opstøve i specialbutikker i Danmark, ellers køb nogle med hjem, hvis du kommer til Italien
Til arrangementet i parmesanostens tegn på La Trattoria Del Bosco i sidste uge, som du kan læse mere om her, kiggede jeg kokken Mario Copetti over skulderen, da han lavede en risotto med timian og citron
Lækker risotto med ristede tigerrejer og friske urter. Dagens menu stod på en lækker omgang risotto. Det er rimelig simpelt at lave og man kan komme mange forskellige grøntsager i
Hæld marinaden over fennikelstrimlerneog dæk fadet til. Salaten kan spises som forret eller som tilbehør – og på grund af citrusfrugterne kan den også fint bruges som en efterret, en slags ikke-sød dessert
I denne ret smuttede noget af torsken med. Vores kære bagbo havde fået fingrene i 3 friskfangede, store torsk og 2 hornfisk, som de ikke selv kunne spise, hvorfor vi fik dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.