kartofler og grønkål i kassen fra Aarstiderne, så det var oplagt at lave en. Hun havde tilføjet chorizo til sin kartoffelgrønkålssuppe og det lød jo rigtig lækkert, så det måtte jeg også prøve
), siden jeg sidst lavede et indlæg i “Enkelt-serien” (om banan). Heldigvis kom der en sjov og dejlig mail i min indbakke, som nu laver om på det, og det kommer til at handle om vidunderplanten, grønkål, som velsagtens er en af de sundeste fødevarer, der findes
Min mand var lidt skeptisk, da jeg fortalte, at vi skulle have grønkålsalat - og jeg skal ikke kunne sige, om det var fløden, som gjorde udslaget, men vi syntes begge, at denne her grønkålsalat smagte helt vidunderligt
Er blevet virkelig storforbruger af grønkål (gerne den færdighakkede og skyllede udgave) Den her salat er med grønkål og fennikel der begge bidrager med smag og sprødhed
Grønkål er noget af det sundeste, du kan komme i munden og i maven. Grønkål kan holde i op til tre uger i køleskabet, men det kan også fryses, hvis du blancherer den i et par minutter og hakker den inden, du kommer den i fryseren
a grønkål og elstar æbler med i vognen. Grønkål, æbler, perlebyg. 1 stor håndfuld Grønkål. 1) Grønkålen skylles grundig, stokken pilles fra. 5) Grønkål, perlebyg, æbler, blandes godt sammen. 1 stor håndfuld Grønkål
Ingredienser. Kinakål, rødpeber, tomat, agurk, æble og bønner. Opskrift. Bønnerne koges, afkøles og skæres i skiver, kinakål snittes fint og øvrige grøntsager samt frugt skæres fint ud
Vask og rens din grønkål grundigt. 350 gram frisk grønkål. De her julet grønkålschips er en lækker snack til julebordet, til en osteplatte, eller som et tilbehør til fx mild dampet hvid fisk 350 gram frisk grønkål
Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks. I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli
Blanchering af grønkål. I stedet for frisk grønkål der blancheres, kan man bruge 600 g frossen, hakket grønkål. Svits 600 g fintsnittet hvidkål i stedet for grønkål. Svits 600 g friske rosenkål i kvarte i stedet for grønkål. 1⅞ kg friske grønkålsblade
Kagen er Karinas den letteog fyldet er Mette Blomsterbergs blåbærcreme Borden på den nest nedereste blev ødelagt under transport så det er "bagsiden" af kagen der kom forest
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.