Skulle det være dadel-hasselnødde-nutella brownie, no-bake brownies med dadler, hasselnødderog kakaotopping eller måske raw nutella ganache dadelbrownie
Da jeg startede med at bage disse mysli snacks, havde jeg en forestilling om at kalde dem cookies. familie og jeg fik smagt dem, blev vi enige om, at de nok mindede mere om mysli snacks end cookies
Så kom efterårsvejeret endelig og her sidder jeg, med tykke sokker på, tændte sterinlys, en varm kop the, lyden af regn udenfor og duften af nybagte hasselnøddesmåkager i hele huset
Kom en skefuld honning på af gangen og lad det smelte sammen medmysliblandingen. På sådan en skøn lørdagmorgen med solskin ind af vinduerne og en dejlig lang weekend/påskeferie foran sig, må man da gerne blive forkælet lidt
Jeg er ikke et af de mennsker, som har uanet overskud om morgenen, så det der med at stå op og lave en omelet med grøntsager kommer bare ikke til at ske
Vores mysli er helt uden sukker men sødet med honning og rosiner, så den smager sødt og godt. Så er det blevet tid for at lave en ny portion mysli for glasset er fuldstændig tømt og har været det længe
H. y. g. e. t. i. l. a. d. v. n. k. r. æ. s. ø. o. D. /. m. å. h. j. c. p. u. ,. C. 2. 0. 1. f. (. U. ). b. 5. S. G. N. T. 3. F. B. 8. L. 4. A. K. -. M. '
Opbevares i en lufttæt beholder og spises med mælk, yoghurt eller ligende og frisk frugt. Derfor varierer jeg mine daglige havregryn medmysli engang i mellem - som den hjemmelavede her, hvor der ikke er sukker i, hverken som honning eller almindelig sukker
Denne nye variant har jeg prøvet af nogle gange efterhånden, og er ret tilfreds med resultatet. Jeg har brugt nogle græskarkerner, jordnødder, kokus og havregryn
Forleden lavede jeg en ny omgang mysliog denne gang med havreklid. Jeg køber aldrig færdiglavet mysli dels fordi det er så let at lave selv og dels fordi jeg synes at det smager bedre
F. o. r. n. g. e. t. i. d. s. å. j. h. y. D. f. a. T. c. l. u. b. ,. v. k. -. ø. p. m. ". æ. H. C. J. 1. 0. %. (. 3. 5. ). I. 2. 7. 6. G. &. B. '. V. R. P. *. S. O. /. +. N. E. 4. 8. K. g g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.